ασφάλειες κατερίνη, ασφάλειες, κατερίνη

Πόσοι αμερικανοί έχουν κάνει ασφάλεια απαγωγής από εξωγήινους;

Η εξερεύνηση του διαστήματος έχει αναμφίβολα να αποκαλύψει πολλά μυστικά. Δεν είναι τυχαίο που η Διεθνής Ακαδημία Αστροναυτών έχει καταρτίσει λεπτομερές σχέδιο για το πώς θα ανακοινώσει την ανακάλυψη εξωγήινης ζωής σε άλλο πλανήτη. Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκαν και 100.000 Αμερικανοί που έχουν κάνει ασφαλιστήρια συμβόλαια στην UFO Abduction Insurance Company για να μην τους απαγάγει ή καταβροχθίσει εξωγήινος.

Η εν λόγω εταιρεία υφίσταται πολλά χρόνια και μάλιστα το 1994 είχε 35.000 συμβόλαια. Σήμερα παρέχει κάλυψη 10 εκατ. και έχει ήδη πληρώσει δύο αποζημιώσεις σύμφωνα με το Property casualty 360. H UFO Abduction Insurance Company δεν είναι ωστόσο η μόνη εταιρεία που πουλά συμβόλαια που συνδέονται με εξωγήινους, καθώς σύμφωνα με την Sunlife και οι Lloyds έχουν πουλήσει 20.000 ασφαλιστήρια.

Τι καλύψεις όμως μπορεί να έχει ένα τέτοιο ασφαλιστήριο; Σε σχετικό συμβόλαιο αναφέρεται: Αν ένα UFO (άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο) προσγειωθεί και καταστρέψει το σπίτι σας, δεν υπάρχει εξαίρεση γι ‘αυτή τη ζημιά. Ωστόσο, αν το UFO προσγειωθεί στο έδαφος προκαλώντας τρύπες, η ζημιά ή σε περίπτωση που τα UFO αφήσουν κάποια εξαρτήματα που πρέπει να αφαιρεθούν, δεν καλύπτονται τα έξοδα απομάκρυνσης των συντριμμιών, καθώς η αφαίρεση των συντριμμιών είναι μόνο για καλυπτόμενα περιουσιακά στοιχεία.

Αν εξωγήινοι εισβάλλουν και σας καταστρέψουν το σπίτι οι ζημιές θα αποκατασταθούν. Εάν βλάψουν ανθρώπους που δεν κατοικούν στο σπίτι όπως πχ τους γείτονες, τότε η κάλυψη πρώτων βοηθειών και ιατρικών πληρωμών θα επεκταθεί στα άτομα αυτά… Τέλος εάν κάποιος εξωγήινος σας μολύνει με μια μεταδοτική ασθένεια και κατόπιν μολύνετε άλλους, δεν θα ισχύσει καμία κάλυψη για τυχόν σωματικές βλάβες ή υλικές ζημίες που προκύπτουν από αυτή την μεταδοτική ασθένεια.

Πηγή: https://www.insurancedaily.gr/posoi-amerikanoi-echoyn-kanei-asfalei/?fbclid=IwAR3OhdVUriUnqU68DQI6eilceSq3dyFMt51Aki3VdZ9feZnbkeZ0tsgKIYI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *